'USB Device not recognized' errors

I'm having trouble connecting to the Ind I/O 1286 using either win7 or win10 as I keep getting 'USB Device not Recognized' errors during startup.  I was able to connect to it a few times after repeated attempts but can no longer connect to it at all.  

It seems like it doesn't save the drivers when I install them because after a pc restart they want to install them all over again.  

Any ideas?

Patrick Doyle
Patrick Doyle
7
| 0 0 2
Asked on 10/1/15, 7:47 PM
0
vote
856 Views

Oops, looks like the USB cable was the problem.. I switched it for a different one and that fixed the connection issue.  

Thank you!

Patrick Doyle
Patrick Doyle
7
| 0 0 2
Answered on 10/4/15, 12:49 PM
0
vote

Dear Patrick,

Did you use the .inf file that is included in our support package to install the driver? Do you see the Industruino USB device in the device manager, either under unrecongised devices or COM ports?

Cheers,

Loic

Loic De Buck
Loic De Buck
1253
| 3 1 3
Answered on 10/2/15, 3:50 PM
0
vote

Your answer

Please try to give a substantial answer. If you wanted to comment on the question or answer, just use the commenting tool. Please remember that you can always revise your answers - no need to answer the same question twice. Also, please don't forget to vote - it really helps to select the best questions and answers!

Ask a Question

Keep Informed

About This Forum

This community is for professionals and enthusiasts of our products and services.

Read Guidelines

Question tools

14 follower(s)

Stats

Asked: 10/1/15, 7:47 PM
Seen: 856 times
Last updated: 10/4/15, 12:49 PM